iPhone 4S

04.11.2011 12:04

iPhone 4S Dvojjadrový čip A5. Úplne nový 8MP fotoaparát s úplne novou optikou. iOS 5 a iCloud. Je to ten najúžasnejší iPhone v histórii. 

Dve jadrá čipu A5 poskytujú až dvojnásobne vyšší výkon a až sedemkrát vyšší grafický výkon.1 To je zlepšenie, ktoré naozaj pocítite. iPhone 4S je rýchly a rýchla je aj jeho odozva. A to sa výrazne prejavuje pri spúšťaní aplikácií, surfovaní na webe, hraní hier a všetkom ostatnom. A je úplne jedno, čo robíte, pretože to môžete robiť dlho. Keďže čip A5 je energeticky efektívny, batéria iPhone 4S má výnimočnú životnosť.

iPhone 4S je skvelým riešením aj pre hráčov. Čip A5 prekresľuje zobrazené prvky sedemkrát rýchlejšie. Hry sa tak zobrazujú plynulejšie a sú dokonca oveľa realistickejšie. A výkonnejšie sú aj aplikácie s vysokými nárokmi na grafiku.

Fotoaparát v iPhone 4S má rozlíšenie 8 megapixlov. To je o 60 % pixlov viac, než v iPhone 4. Ponúka vyššiu a účinnejšiu kapacitu, aby mohol zachytiť ešte viac svetla. Viac megapixlov a viac svetla znamená dramatický rozdiel v rozlíšení a v detailoch vašich záberov.

Záznam videa. V neuveriteľnom HD s rozlíšením 1080p.

   iOS  prichádza s viac ako 200 novými funkciami pre iPhone 4S.
 

Pozri.sk - Katalog